• Huvud
  • >
  • Vergecast
  • >
  • Vergecast kommer att vara live idag kl 16:30 ET!

Vergecast kommer att vara live idag kl 16:30 ET!

Anonim

Dagens Vergecast händer idag, onsdag, och inte sin vanliga dag, torsdag, som är imorgon. Helgen är en helgdag, så vi tänkte att vi skulle leverera varorna en dag tidigt, helt och hållet till din fördel och nöje. Dagens show består av vår oroliga ledare, Nilay Patel, Dieter Bohn, Emily Yoshida och Racked 's Nicola Fumo.

Vi kommer att leva på vår ordinarie tid idag - 16:30 ET / 13:30 PT / 8:30 PM GMT. Du kan titta via Livestream inbädda ovan. Och om du saknar live showen kan du alltid titta på uppspelningen (med inbädden ovan) eller hämta ljudversionen på iTunes. Och tala om iTunes, var noga med att betygsätta oss fem stjärnor om du tyckte om showen. Vi gör vårt bästa för att se till att du gör det.

En sista anteckning: Var noga med att lyssna på vår helt nya podcast, kallad Verge ESP, som försvinner linjerna mellan vetenskap och underhållning, liksom What's Tech?, Vilket förklarar tekniken på lekman.

Tidigare Artikel «
Nästa Artikel